Popüler Yayınlar

13 Aralık 2007 Perşembe

YAŞLANMANIN DURDURULMASI, İNSANLAR UZUN YAŞAYAÇAK , 200 YAŞINA KADAR YAŞAMAK HAYAL DEĞİL ,OKUYUN BAKIN



ABD'nin en ünlü uzmanı, hormon tedavisiyle yaşlanmanın durdurulabileceğini iddia etti SAĞLIK UZUN YAŞAMANIN SIRLARI YANINDA TIP DÜNYASINDA GELİŞMELER OLUYOR

ABD’NİN en ünlü anti-aging uzmanı Hong Kong asıllı Dr Edmund Chein (59), Alman Bild am Sonntag gazetesine konuştu. Chein, hormon tedavisiyle yaşlılığı durduracağını ve hatta insanları gençleştirebileceğini söyledi. Chein’e göre, bu hormon uygulamasıyla insanlar yakında 200 yaşına kadar yaşayacak. Chein, yaşlılığın kendisine göre ölüme sürükleyen bir hastalık olduğunu ve bu yüzden yaşlanmayı tedavi etmek gerektiğini düşünüyor. Chein şöyle konuştu:

“ÖrneĞİn genetik olarak 90 yaşına kadar yaşaması mümkün olan birini ele alalım. Bu süreci 120, 150 hatta 180 yaşına kadar çekebiliriz. Yani ölümü erteletebiliriz” diye konuştu. “70 yaşındaki birinin kendisini 40 yaşında gibi hissetmesini sağlamanın kolay olduğunu, hatta vücut fonksiyonlarını da yine hormon terapisiyle gençleştirebiliriz” diyen Chein, 40-70 yaş arasındaki hastalarına büyüme hormonu, DHEA, ostrojen, progesteron, pregnenolon, meltonin hormonları verdiğini belirtti.
M.UZUN SELAM VE SEVGİLER <<<½{[]}\|}\|#½<££$$#$£#