Popüler Yayınlar

6 Şubat 2009 Cuma

ARABAŞINI ÖZLEDİK HEMDE NASIL ARABAŞI AMAN AMAN


ARABAŞINI ÖZLEDİK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kışın bitmesine daha var demeyin ömürler bitiyor zaman geçiyor. Arabaşı bu Ancak bol acılı olursa güzel olur, limonsulu ve eğer mümkünse av etiyle yapılmışı, altı kaynarken üstünde buharı tüten soğuk gecelerde içimizi ısıtan bir arabaşı çorbasını hangimiz özlemedik.
Özlemedim diyen yok değilmi, evet çorbası acısı bol ne çorba hani, içine av eti yoksa tavuk etinide koyabiliriz, pul acı büber isteğe bağlı limonunuda dök çorbayı karıştır tamam.
Hamurunuda kıvamında olsun, birazda ince sinilere dökülürse ne güzel olurya hani pişirilmesi güzelce yaptınmı, yemede yanında yat arabaşının hadi buyurun arabaşına.
KIŞI BOŞ HAFTADA BİR SOFRANIZI, ARABAŞISIZ GEÇİRMEYİN AFİYET OLSUN.