Popüler Yayınlar

22 Nisan 2008 Salı

İBRADI KANALİZASYON ÇALIŞMASI YAPILIYOR POLİS TEŞKİLATI KURULUYOR.

İbradı'ya Polis Teşkilatı Kuruluyor

Resmi büyütmek için tıklayın Antalya'nın İbradı İlçesine Daha Önce Kurulması Gündeme Gelen Polis Teşkilatının Kurulması İçin Çalışmalar Son Safhaya Geldi.


Antalya'nın İbradı ilçesine daha önce kurulması gündeme gelen Polis teşkilatının kurulması için çalışmalar son safhaya geldi.
Antalya'nın polis teşkilatı olmayan tek ilçesi olan İbradı halkı heyecanla polisin gelmesini beklemeye başladı. Polis teşkilatına hizmet binası için yer bakmaya gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sadettin Zımba, İl Emniyet Şube Müdürleri Mustafa Arıkan, Ertan Özkal ve polis kurmayları İbradı Kaymakamı Atay Uslu'yu makamında ziyaret ettiler ve görüş alışverişinde bulundular. Yer bakmaya gelen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Kaymakam Atay Uslu ve İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ile birlikte hizmet binası için yer baktılar.
29 kasım 2007 başlangıç
Antalya’nın İbradı ilçesinin kanalizasyon inşaatı çalışmaları başladı
İbradı ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Esen İnşaat Limitet Şirketi tarafından ihalede alınan ve yapım çalışmalarına başlanan kanalizasyonun inşaatının başlaması ilçede sevinçle karşılandı.
Kanalizasyonun bitiş yeri ve arıtmanın yapılması planlanan Ormana yolu üzerindeki bölümden başlanan kazı ve büzlerin yerleştirme çalışmaları hızla devam ediyor. 4 yüz günde tamamlanması planlanan kanalizasyonun inşaatı tamamlanınca ilçenin kanalizasyon sorunu da bitecek.